Gratis verzending vanaf 50 euro
summer sale

Leeftijd kind voor een ballenbak?

Leeftijd kind voor een ballenbak?

Minimale leeftijd kind voor een ballenbak? 

Vraag jij jezelf af, wat de minimale leeftijd is voor een kind om in een ballenbak te kunnen spelen? Wij van Ballenbakje.nl leggen jou hier alles over uit. 

Meestal is de leeftijd van een kind die lekker in de ballenbak 1 jaar of ouder. Genoeg van onze klanten hebben kindjes onder de 1 jaar die ook lekker in de ballenbak willen spelen. Doe dit dan onder ouderlijk toezicht.

 

Is de ballenbak veilig?

 Onze ballenbakken zijn gemaakt van zacht antiallergisch schuim dat veilig en plezierig spelen voor uw kind garandeert. De rand van de ballenbak is stevig gemaakt, maar ook zeer flexibel en zacht. Zo buigt de rand mee, wanneer je kindje over de rand heen hangt of perongeluk in de ballenbak valt.

De ballen hebben een ideale ronde vorm, waardoor ze geschikt zijn voor de kinderhand. De ballen zijn zeer veilig. Ze voldoen aan de CE gecertificeerd beschikbare diameter van 7 cm. Ze zijn glanzend, flexibel, niet giftig, niet barstend en geurloos, Goed om te onthouden!
Onze ballenbakken zijn genaaid met gecertificeerde kwaliteitsstoffen. De ballen komen van de gecertificeerde producent, die bij de fabricage alleen niet-giftige materialen gebruikt, veilig voor kinderen.

 

Geen verzendkosten

voor alle bestellingen in de Nederland en België

klantenservice

Wij van Ballenbakje staan ​​elke dag voor u klaar!

veilige betaling

Een eenvoudige en veilige SSL-betaalomgeving

Geld terug

Niet goed, geld terug en gratis retourneren binnen 14 dagen