Ballenbakje.nl
Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf 50 euro

Gemiddelde beoordeling: 9.6

Contacteer ons

speelmat

Onze speelmatten

 

Maak de speelkamer of kinderkamer compleet met een geweldige   speelmat. De speelmatten zijn erg fijn en uitermate praktisch. Bovendien kun je de speelmat opvouwen, zodat je de mat eenvoudig kunt opbergen, wanneer je dat zelf wilt. De kwalitatieve speelmatten voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen en hebben daarnaast een positieve invloed op de ontwikkeling van baby’s en kinderen. Dankzij het stevige maar comfortabele oppervlak kunnen kindjes de eerste vaardigheden volledig veilig op uitoefenen op onze speelmat. op de speelmat kun je heerlijk spelen, liggen, rollen, kruipen en lopen. Ook grotere kinderen kunnen veel plezier beleven aan de speelmat. Dit is toch de ideale speelplek voor uw kind?! 

Onze speelmatten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. Ook zijn onze speelmatten leuk te combineren met een van onze ballenbakken!  

Afmetingen

vierkante speelmat:
Uitgevouwen mat: 120 x 120 x 5 cm

Opgevouwen mat: 60 x 60 x 20

Speelmat wolkvorm:

Uitgevouwen mat: 160 x 160 x 5 cm

Opgevouwen mat: 80 x 80 x 20

Ronde speelmat:

Afmetingen van de mat: diameter 100 cm en franje van ± 5 cm

Materialen

De hoes van de mat bestaat voor 77% uit katoen en voor 23% uit polyester en heeft het certificaat ‘Veilig Voor Kinderen’.

De vulling van de mat is gemaakt van polyurethaanschuim, met het OEKO-TEX ® Standard 100 certificaat, waardoor het product veilig is, zelfs voor de kleinste kinderen.

De dikte van de ronde matten is 5 cm, waardoor al onze producten uit de groep een perfecte isolatie hebben van de vloer. De matten zijn gemakkelijk schoon te houden, zijn zacht en ogen gezellig. Daarnaast zijn ze ook erg veilig.

GRATIS verzending - voor alle bestellingen in Nederland en Belgie

Professionele en vriendeljke klantenservice - Wij van Ballenbakje staan elke dag voor jou klaar!

Een eenvoudige en veilige SSL betaalomgeving

100% tevredenheid garantie - Niet goed, geld terug en binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren