Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf 50 euro

Gemiddelde beoordeling: 9.6

LET OP: Langere levertijd ivm drukte!

Contacteer ons

Waarom een ballenbak kopen?

 

bevordering van jouw kind

 

De ballenbakken van ballenbakje.nl met ballen zijn ontworpen voor de allerkleinsten, ze zijn niet alleen ideaal tijdens het plezier maken, maar ze zijn ook zeer nuttig bij de sensorische integratie therapie. Sensorische informatieverwerking is het kunnen opnemen, selecteren en integreren van informatie die via de zintuigen wordt geregistreerd. 

 

 

De ballenbak is gevuld met kleurrijke ballen, afhankelijk van de leeftijd oefent het kind tijdens het spelen met ballen de motorische vaardigheden, versterkt het grijpen, herkent kleuren en ontwikkelt de beweging-visuele coördinatie.

 

 

De sensorische informatieverwerking speelt een essentiële rol in de algehele ontwikkeling van kinderen, zoals de motorische ontwikkeling, spraaktaalontwikkeling, leerontwikkeling en de sociaal- emotionele ontwikkeling. Als de sensorische informatieverwerking niet goed verloopt kunnen uiteenlopende en dikwijls verwarrende problemen ontstaan. Kinderen worden bijvoorbeeld door bepaalde zintuiglijke prikkels opvallend druk of reageren fel en emotioneel op prikkels die wij nauwelijks waarnemen, bijvoorbeeld sterk en direct reageren op achtergrondgeluid.

 

 

 Waar kun je een ballenbak kopen? 

Er zijn verschillende websites die jou een ballenbak aanbieden. Kleertjes.com, bol.com, en Ballenbakje.nl springen er toch wel bovenuit. Buitenom dat zij super gave ballenbakken aanbieden zijn de ballenbakken ook voorkomen veilig. Dat vinden wij super belangrijk, spelen moet niet alleen leuk zijn maar ook veilig. 

Je kunt eenvoudig bestellen op een van deze bovenstaande websites. Je bestelling word dan ook gelijk in werking gezet. De ballenbak heeft een levering van 3 tot 5 werkdagen. 

Klantenservice vinden wij heel erg belangrijk, laten we dat voorop stellen. Wij staan dag en nacht voor je klaar. Wij zullen je altijd tevreden houden, en samen naar een oplossing zoeken waar nodig is. 

GRATIS verzending - voor alle bestellingen in Nederland en Belgie

Professionele en vriendeljke klantenservice - Wij van Ballenbakje staan elke dag voor jou klaar!

Een eenvoudige en veilige SSL betaalomgeving

100% tevredenheid garantie - Niet goed, geld terug en binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren