Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf 50 euro

Gemiddelde beoordeling: 9.6

LET OP: Langere levertijd ivm drukte!

Contacteer ons

Ballenbak kind

Ballenbak kind 

 

Ben jij opzoek naar een super gave ballenbak voor jouw kind? Dan ben je bij Ballenbakje.nl aan het juiste adres! 

Wij bieden jou een groot assortiment ballenbakken aan. Ronde ballenbakken, vierkante ballenbakken, onze bestsellers en onze niet te vergeten Velvet ballenbakken. 

Bestsellers

Ben jij opzoek naar een thema ballenbak die perfect past in de kamer van jouw kind? Ga dan voor een van onze bestsellers! De bestsellers zijn verkrijgbaar in de maten 90x30/90x40cm inclusief 250 ballen. Een ruime keuze bestsellers, zorgt voor dubbel zoveel kijk plezier! 

 

 

Velvet ballenbak

Ballenbakje.nl biedt je een groot assortiment Velvet ballenbakken aan, met maar liefst 10 verschillende kleuren en talloze ballen combinaties. 

Onze Velvet ballenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij 90x30/90x40cm Velvet ballenbakken, verkrijgbaar met of zonder ballen. Zo hebben wij 10 verschillende ballenbak kleuren. Baby blauw, beige, donker roze, lavendel, marsala rood, licht roze, ecru, grafiet, steel en licht grijs.

Je kunt voor een ballenbak met of zonder ballen kiezen. Bij onze 90x30/90x40cm ballenbakken zitten 200-300 ballen inbegrepen. Deze ballen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren combinaties. Wij bieden jou een groot assortiment Velvet ballenbakken aan, voor optimaal speelplezier voor jouw kindje.

 

 

Onze Velvet ballenbakken 90x30/90x40cm zonder ballen. Bij deze ballenbakken zonder ballen zijn ook losse ballen sets verkrijgbaar. Hierin zijn 31 verschillende kleuren mogelijk. Ook hebben wij verschillende ballen combinaties, hierbij kun je kiezen uit 100, 200, 300, 400 of 500 ballen in 71 verschillende kleuren combinaties.

Vierkante ballenbak

Naast de bestsellers en Velvet ballenbakken hebben wij ook vierkante ballenbakken in ons assortiment. De vierkante ballenbak heeft 2 verschillende maten 90x90x40/110x110x40. Onder de vierkante ballenbak hebben wij ook onze bestsellers. Zo heeft de 90x90x40 ballenbak 300 ballen en telt de 110x110x40 ballenbak 500 ballen.

Onze vierkante ballenbak is verkrijgbaar met talloze ballen combinaties.

 

 

Leeftijd ballenbak kind 

 

Vraag jij jezelf af, wat de minimale leeftijd is voor een kind om in een ballenbak te kunnen spelen? Wij van Ballenbakje.nl leggen jou hier alles over uit. 

Meestal is de leeftijd van een kind die lekker in de ballenbak 1 jaar of ouder. Genoeg van onze klanten hebben kindjes onder de 1 jaar die ook lekker in de ballenbak willen spelen. Doe dit dan onder ouderlijk toezicht.

 

GRATIS verzending - voor alle bestellingen in Nederland en Belgie

Professionele en vriendeljke klantenservice - Wij van Ballenbakje staan elke dag voor jou klaar!

Een eenvoudige en veilige SSL betaalomgeving

100% tevredenheid garantie - Niet goed, geld terug en binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren