Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf 50 euro

Gemiddelde beoordeling: 9.6

LET OP: Langere levertijd ivm drukte!

Contacteer ons

Ballenbak met tent

Ballenbak met tent

Opzoek naar een ballenbak met een tent? Dan ben je bij Ballenbakje.nl aan het juiste adres! 

Wij bieden jou de leukste ballenbakken aan in combinatie met een super gave tipitent

 

 

Wij hebben veel verschillende kleuren tiptenten in ons assortiment. We hebben beige tiptenten, mint groene tipitenten, roze tiptenten, mosterd kleur tiptenten, olijf groene tiptenten of tipitenten met een print erop. 

Deze tiptenten zijn erg leuk om te combineren met een gave ballenbak, zo kun jij je kind extra blij maken voor dubbel speelplezier. 

Zo hebben wij voor jou alvast een paar leuke combinaties gemaakt, om een beetje een idee te krijgen hoe dit eruit ziet. 

Onze teddybear beige ballenbak 90x30/90x40cm, heeft de ballen transparant, wit, beige, en brons. Wij hebben een beige kleur tiptent in ons assortiment, waardoor deze 2 producten erg leuk te combineren zijn voor dubbel zoveel speelplezier. 

Als tweede hebben wij onze roze ballenbak -liefde set 90x30/90x40cm. Deze roze ballenbak heeft verschillende kleuren ballen, transparant, wit en pastel roze. Wij hebben een roze tiptent in ons assortiment die erg leuk staat bij onze roze ballenbak - liefde set. Zo heeft jouw kindje dubbel zoveel speelplezier in de speelkamer.

Als laatste hebben wij onze lichtgrijze ballenbak 90x30/90x40cm. Met verschillende kleuren ballen, grijs, wit en mint. Deze ballenbak combineren wij met een mintgroene tiptent. Dit is een hele mooie combinatie en dan ook een echte eyecatcher. 

Ook bieden wij ballenbakken aan in ronde en vierkante vormen. Zo hebben wij bestsellers in de maten 90x30/90x40 cm. Deze bestseller heeft 250 ballen in verschillende leuke kleuren.

Onze ronde ballenbak heeft ook verschillende Velvet varianten, in veel verschillende kleuren en talloze ballen combinaties. 

 

Naast de ronde ballenbak hebben wij ook vierkante ballenbakken in ons assortiment. De vierkante ballenbak heeft 2 verschillende maten 90x90x40/110x110x40. Onder de vierkante ballenbak hebben wij ook onze bestsellers. Zo heeft de 90x90x40 ballenbak 300 ballen en telt de 110x110x40 ballenbak 500 ballen.

Onze vierkante ballenbak is verkrijgbaar in talloze ballen combinaties.

 

GRATIS verzending - voor alle bestellingen in Nederland en Belgie

Professionele en vriendeljke klantenservice - Wij van Ballenbakje staan elke dag voor jou klaar!

Een eenvoudige en veilige SSL betaalomgeving

100% tevredenheid garantie - Niet goed, geld terug en binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren