Gratis verzending vanaf 50 euro
Zomer uitverkoop

Ballenbak Ballen

Ballenbak Ballen

Ballenbak Ballen

Zoek jij super gave ballen voor in een ballenbak? Dan ben je bij Ballenbakje.nl op het juiste adres. 

In ons assortiment hebben wij talloze ballen combinaties, met verschillende aantallen. Zo hebben wij ballenbakken zonder ballen in veel verschillende kleuren en ook Velvet ballenbakken zonder ballen. Deze lege ballenbakken zijn dus ook erg leuk te combineren met een van onze ballen sets. 

 

 

Ballen combinaties

Wij hebben veel verschillende ballen/ ballen combinaties. Zo verkopen wij ballen sets van 50 stuks in 31 verschillende kleuren wat voor een enorme ruime keuze zorgt.

Ook hebben wij veel verschillende ballen combinaties. Deze ballen zijn verkrijgbaar in 100, 200, 300, 400 of 500 stuks ballen. Hierin hebben wij 71 verschillende ballen combinaties wat voor een enorme ruime keuze zorgt.

 

 

Veiligheid van de ballen

De ballen zijn zeer veilig. Ze voldoen aan de CE gecertificeerd beschikbare diameter van 7 cm. Ze zijn glanzend, flexibel, niet giftig, niet barstend en geurloos, Goed om te onthouden!
Onze ballenbakken zijn genaaid met gecertificeerde kwaliteitsstoffen. De ballen komen van de gecertificeerde producent, die bij de fabricage alleen niet-giftige materialen gebruikt, veilig voor kinderen.

Geen verzendkosten

voor alle bestellingen in de Nederland en België

klantenservice

Wij van Ballenbakje staan ​​elke dag voor u klaar!

veilige betaling

Een eenvoudige en veilige SSL-betaalomgeving

Geld terug

Niet goed, geld terug en gratis retourneren binnen 14 dagen