Ballenbakje.nl
Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf 50 euro

Gemiddelde beoordeling: 9.6

Contacteer ons

Binnen schommel

Een binnenschommel in de kamer van een kind is voor elk kind een paradijs, zeker omdat we in Nederland veel dagen met regen hebben is het natuurlijk hartstikke leuk om ook gewoon heerlijk binnen te kunnen schommelen.

De binnen schommel is hartstikke leuk in de kinderkamer, maar natuurlijk ook in andere ruimtes, zoals in de woonkamer of slaapkamer. Een binnen schommel geeft in elke ruimte een stoer en speels effect aan je interieur. Als je liever geen binnen schommel in de huiskamer hebt, is een slaapkamer een leuk idee om een binnen schommel op te hangen. Ook in een slaapkamer voor volwassenen kan het namelijk een hele leuke eyecatcher zijn.

Naast dat het een super leuk en mooi product is kan het ook erg handig zijn voor uw kind, uw kind kan bijvoorbeeld heerlijk een boekje lezen op de binnen schommel. 

Ook hebben wij onze binnen schommel in verschillende vormen. De binnenschommel met een teddy vorm, een bunny vorm en onze junior binnenschommel. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren: Cream, roze, licht grijs en mint. 

Onze binnenschommels zijn leuk te combineren met een van onze ballenbakken of speelmatten

GRATIS verzending - voor alle bestellingen in Nederland en Belgie

Professionele en vriendeljke klantenservice - Wij van Ballenbakje staan elke dag voor jou klaar!

Een eenvoudige en veilige SSL betaalomgeving

100% tevredenheid garantie - Niet goed, geld terug en binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren