Gratis verzending vanaf 50 euro
Zomer uitverkoop

FAQ's - De producten

FAQ's - De producten

Hoe wordt de ballenbak gemaakt?

Alle producten zijn handmatig in elkaar gezet, of dit nu een ballenbak, speelmatje, tipitent of zitzak is. De producten worden voornamelijk van katoen gemaakt in de fabriek. Zodra de productie klaar is, worden ze tijdelijk opgeslagen. Daar wachten ze op jouw bestelling en worden ze vervoerd door bezorgdienst DHL. Wij van Ballenbakje.nl vinden het belangrijk dat onze producten onder goede arbeidsvoorwaarden gemaakt worden. Daarom zijn wij zelf een kijkje gaan nemen om de omstandigheden te controleren. Wij zijn daarom ook trots om te mogen zeggen dat deze volledig aan de norm voldoen. Heb je vragen over hou je bestelling gemaakt wordt, of vind je het gewoon interessant om te weten? Neem gerust contact met ons op!

 

Hoe werkt het product?

Of je nu een ballenbak, speelmatje, tipitent of zitzak koopt, wil je natuurlijk weten hoe deze producten werken. Wij van Ballenbakje.nl hebben de producten zo ontworpen dat je alleen maar het product uit de doos hoeft te halen en je al klaar bent. Niemand staat toch te wachten op een lange gebruiksaanwijzing als je gewoon wilt genieten van je bestelling samen met jou kind. Daarom zeggen wij van Ballenbakje.nl ook altijd: “Doos openmaken zonder mes, verpakking eruit en klaar… spelen maar!”

Alleen de ronde ballenbak mag je even 24 uur laten staan om de ronding uit te laten werken. Maar intussen kan er al flink gespeeld worden!

Heb je verders nog vragen omtrent je bestelling of ben je nieuwsgierig naar onze producten? Neem gerust contact met ons!

Geen verzendkosten

voor alle bestellingen in de Nederland en België

klantenservice

Wij van Ballenbakje staan ​​elke dag voor u klaar!

veilige betaling

Een eenvoudige en veilige SSL-betaalomgeving

Geld terug

Niet goed, geld terug en gratis retourneren binnen 14 dagen