Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf 50 euro

Gemiddelde beoordeling: 9.6

LET OP: Langere levertijd ivm drukte!

Contacteer ons

Slaapkamerdecoratie

Slaapkamerdecoratie

 

Ben jij opzoek naar super gave slaapkamerdecoratie voor je kindje? Dan ben je bij Ballenbakje.nl aan het juiste adres! 

 

Ballenbakje.nl biedt jou een groot assortiment slaapkamerdecoratie aan. Zo kun jij minuten lang kijk plezier beleven op onze website! Wij bieden jou verschillende producten aan zoals, binnenschommels, stapelblokken, zitzakken en glijbanen. 

 

Binnenschommels

In ons assortiment hebben wij 3 verschillende binnenschommels in een aantal verschillende kleuren. 

Binnenschommel Teddy

De binnenschommel Teddy, een super gave schommel die perfect aansluit bij de kamer van jouw kind! De schommel is op te hangen aan het deurkozijn of plafond. Deze super gave teddy schommel is verkrijgbaar in de kleuren: Cream, lichtgrijs, mint, grijs en roze. 5 verschillende kleuren, zo kan je de schommel perfect personaliseren voor de kamer van je kindje! 

 

 

Binnenschommel Bunny

De binnenschommel Bunny, een veel gekochte schommel uit ons assortiment! Deze schommel is verkrijgbaar in de kleuren beige, roze, mint en grijs. Je kunt de schommel bevestigen aan het deurkozijn of het plafond. Een super gaaf cadeau om jouw kindje blij te maken! 

Binnenschommel Junior

De binnenschommel junior, een platte schommel met franjes. Deze super gave schommel is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, crème, grijs, roze en mint. Een super gave schommel die perfect aansluit op de slaapkamer van jouw kindje! De schommel is op te hangen aan het deurkozijn of plafond. 

Schuimblokken

In ons assortiment hebben wij 3 verschillende stapelblokken, in verschillende kleuren om jouw aankoop te personaliseren! 

Schuimblokken Natuur

Onze speelblokken natuur, een super gave set die bestaat uit 12 speelblokken. De speelblokken hebben een maat van 15x15cm. Erg grote speelblokken zorgen voor dubbel zoveel speelplezier voor je kindje! Deze 12 stuks stapelblokken set bestaat uit de kleuren beige, lichtbruin, donkerbruin, lichtgroen, groen en donkergroen. 

Schuimblokken Kleur

Een set van 12 kleurrijke speelblokken. Deze speelblokken laten je kindje optimaal speelplezier beleven tijdens het spelen! De speelblokken zijn 15x15cm groot. Deze super gave speelblokken set bestaat uit de kleuren geel, oranje, rood, groen, blauw en paars. 

 

Schuimblokken Zebra 

De speelblokken zebra. Als je opzoek bent naar speelblokken die perfect aansluiten op je interieur, dan is deze speelblokken set iets voor jou. De speelblokken hebben de kleuren wit, grijs en zwart. Afmetingen speelblokken: 15x15cm, erg grote speelblokken zorgt voor dubbel zoveel stapel plezier! 

 

Zitzakken 

Ballenbakje.nl biedt je een breed assortiment zitzakken aan, een boekje lezen voor het slapen gaan in een zitzak. Dat wil jouw kind toch ook?! 

Zitzak ''poof'' 

Een super gave zachte zitzak. Deze zitzak is verkrijgbaar in de kleuren roze, grijs en mint. De volledige hoogte van de zitzak is 55cm, de zithoogte 22cm en de breedte 65cm. Een super zachte zitzak met een mooie kleur, dat zou toch iedereen wel willen? 

Grote zitzak/ligbed

De grote zitzak, dit is de grootste zitzak uit ons assortiment. De zitzak is verkrijgbaar in de maat 75x60x60cm. Een grote zitzak voor dubbel zoveel speelplezier voor jouw kindje! De zitzak is verkrijgbaar in de kleuren roze, mint, beige en mosterd. Leuke kleuren perfect te personaliseren voor de kamer van je kindje! 

Zitzak perenvorm

Een super gave zitzak uit ons assortiment. De zitzak heeft ook echt een 'perenvorm' wat deze zitzak zo uniek maakt. De zitzak is erg groot, 90cm hoog 75cm breed en 60cm lang. De zitzak is verkrijgbaar in de kleuren beige en mint. 

Glijbanen

In ons assortiment hebben wij 2 verschillende kleuren glijbanen. Deze glijbaan is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit. De glijbaan is 80cm hoog, 46cm breed en de glijlengte van de glijbaan is 87cm. Vanaf de glijbaan in de ballenbak glijden, dat zou toch ieder kindje wel willen?! 

 

 

Ballenbakje.nl hoopt dat wij jou meer informatie hebben gegeven over onze slaapkamerdecoratie! 

Veel kijkplezier op onze website toegewenst! 

 

Groetjes, 

Team Ballenbakje.nl 

 

GRATIS verzending - voor alle bestellingen in Nederland en Belgie

Professionele en vriendeljke klantenservice - Wij van Ballenbakje staan elke dag voor jou klaar!

Een eenvoudige en veilige SSL betaalomgeving

100% tevredenheid garantie - Niet goed, geld terug en binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren