Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf 50 euro

Gemiddelde beoordeling: 9.6

LET OP: Langere levertijd ivm drukte!

Contacteer ons

Speelkamer inrichten

Speelkamer inrichten 

 

Weet jij niet hoe je de speelkamer van je kindje moet inrichten? Wij van Ballenbakje.nl helpen jou hierbij! 

Wij maken voor jou een top 3 musthaves voor in de speelkamer! Zo hopen wij dat jij makkelijker je speelkamer kunt inrichten op de leukste manier! 

 

1. Een super gave ballenbak

Ballenbakje.nl biedt je een groot assortiment ballenbakken aan. Zo hebben wij onze bestsellers, Velvet ballenbakken, ronde ballenbakken en vierkante ballenbakken. 

Bestsellers

Ben jij opzoek naar een super gave thema ballenbak om de speelkamer van jou kleintje zo leuk mogelijk in te richten? Dan is de bestseller iets voor jou! Onze bestseller is een 90x30/90x40cm ballenbak inclusief 250 ballen. De ballenbak ballen van de bestsellers hebben allerlei leuke kleurtjes die perfect zullen aansluiten op de speelkamer! 

 

Ballenbakken

In ons assortiment hebben wij talloze verschillende ballenbakken. Onze ronde ballenbak. Deze ballenbak is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, zwart, lichtroze, donkergrijs en mint. Deze ballenbak heeft de maten 90x30/90x40 inclusief 200 of 300 ballen. Bij deze ballenbak kun je kiezen uit talloze ballen sets. 

Ook hebben wij Velvet ballenbakken. Een super gave ballenbak die perfect zal aansluiten bij elke speelkamer. Deze ballenbak is verkrijgbaar in de maten 90x30/90x40cm inclusief 200 of 300 ballen. De Velvet ballenbakken hebben erg mooie kleuren. Lichtblauw, ecru, marsala rood, steel, licht roze, violet, donker roze, beige, grafiet en lichtgrijs.

Vierkante ballenbakken, een grote ballenbak voor dubbel zoveel speelplezier! De vierkante ballenbak hebben wij verkrijgbaar in de maten 90x90x40/110x110x40cm inclusief 200 of 400 ballen. Bij deze ballenbakken zijn talloze ballen sets mogelijk. 

 

2. Een glijbaan

De Scandi glijbaan is een absolute musthave voor in de speelkamer! Van een glijbaan zo in de ballenbak glijden, iedereen zou dat toch wel willen?! 

De Scandi glijbaan is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit. De glijbaan is 80cm hoog en de glijlengte is 87cm. 

Het eenvoudige en subtiele ontwerp van dit product maakt het perfect passend in de ruimte thuis.

 

 

3. Een grote speelmat 

Ballenbakje.nl heeft een breed assortiment speelmatten. De wolkvorm speelmat, vierkante speelmat en een ronde speelmat. Super gave speelmatten waar ieder kindje plezier op kan beleven!

Wolkvorm speelmat 

De wolkvorm speelmat, de grootste speelmat uit ons assortiment. Deze speelmat is opvouwbaar in 4 delen, dat maakt de speelmat erg uniek. De speelmat is uitgevouwen: 160x160x5cm groot. Opgevouwen is de speelmat 80x80x20cm. De speelmat is verkrijgbaar in de  kleuren lichtblauw, lichtroze, grafiet en lichtgrijs.  

 

Vierkante speelmat 

De vierkante speelmat, een super gave grote speelmat verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Lichtgrijs, lichtblauw, grafiet en lichtroze. De speelmat is opvouwbaar in 4 delen, wat deze speelmat erg uniek maakt! Uitgevouwen is de speelmat 160x160x5cm groot. Opgevouwen is de speelmat 80x80x20cm.

 

Ronde speelmat

De ronde speelmat, een super gave speelmat uit ons assortiment! Deze speelmat heeft een diameter van 100cm met franjes van 5cm aan de zijkant. Deze speelmat is verkrijgbaar in de kleuren lichtblauw, lichtgrijs, grafiet en lichtroze. 

Wij van Ballenbakje.nl hopen dat jij nu een super leuk idee hebt hoe jij de speelkamer van je kindje gaat inrichten! 
Veel kijk plezier op onze website! 
Groetjes, 
Team Ballenbakje.nl

GRATIS verzending - voor alle bestellingen in Nederland en Belgie

Professionele en vriendeljke klantenservice - Wij van Ballenbakje staan elke dag voor jou klaar!

Een eenvoudige en veilige SSL betaalomgeving

100% tevredenheid garantie - Niet goed, geld terug en binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren