Ballenbakje.nl
Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf 50 euro

Gemiddelde beoordeling: 9.6

Contacteer ons

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Het kan af en toe druk zijn bij DHL, dan zou het kunnen dat jouw ballenbak, speelmatje, tipitent of zitzak iets later binnenkomt. Dit zal nooit meer dan 1 dag zijn. Mocht je vragen hebben over je bestelling? Twijfel zeker niet en neem contact met ons op!

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Omdat enkele producten erg groot zijn worden deze verstuurd in 2 dozen. Deze dozen worden tegelijkertijd opgestuurd alleen kan het zijn dat deze niet tegelijkertijd worden afgeleverd. Mocht u de eerste doos al in ontvangst hebben genomen zal de andere hooguit 1/2 werkdagen erna komen. Dit is afhankelijk van onze bezorgdienst DHL.

Mocht u vragen hebben over uw bestelling, twijfel dan niet en neemt gerust contact met ons op!

Kan ik mijn bestelling wijzigen na aankoop?

Helaas kan een bestelling niet gewijzigd worden na aankoop. Dit komt omdat wij direct na de bestelling van jouw ballenbak, speelmatje of tipitent gelijk aan de gang gaan met het verwerken van het bezorgingsproces. Wij zijn heel trots dat we mogen samen werken met onze bezorgdienst DHL. Door DHL is jouw pakket snel geleverd en zo kunnen jij en je kind eerder genieten van jullie ballenbak, speelmatje, tipitent of zitzak.

Betaal ik de retourkosten?

Hier hebben wij van Ballenbakje.nl een kort antwoord op: Nee. Wij begrijpen dat als de producten niet aan jouw wensen voldoen en je jezelf teleurgesteld kan voelen. Hier zijn wij van Ballenbakje.nl uiteraard niet blij mee. Daarom betalen wij de retourkosten, zodat jij niet meer geld kwijt bent. Zo kan je met een gerust hart een andere ballenbak, speelmatje, tipitent of zitzak bij ons uitzoeken.

Waar kunnen wij leveren?

Wij van Ballenbakje.nl vinden het belangrijk dat onze producten bij jou thuis geleverd kunnen worden, ongeacht waar je woont. Ook komen hier natuurlijk niet meer verzendkosten bijgerekend. Heb je vragen over je bezorgadres, over je bestelling of in het algemeen? Twijfel niet en neem contact met ons op. We vinden het altijd tof om onze klanten te woord te staan.

Hoe kan ik mijn order traceren?

Kan je niet wachten tot je jouw ballenbak, speelmatje, tipitent of zitzak in huis hebt? Dan kunnen wij wel begrijpen. Neem gerust contact met ons op, dan mailen wij je een Track & Trace code, waarmee jij het pakket kan volgen. Onze bezorgdienst is DHL, die zorgen uiteraard dat jouw pakket zo snel als mogelijk geleverd wordt.

Wat is de garantie? Kan ik retourneren?

De garantie op onze producten is 6 maanden, maar geen zorgen, onze producten zijn van hoge kwaliteit en we zorgen ook dat ze uiteraard heel bij je aankomen. Wees wel voorzichtig met het openen van de doos. Je wilt natuurlijk niet dat het product hierdoor beschadigd. Wij van Ballenbakje.nl zeggen daarom ook: “Doos open maken zonder mes, verpakking eruit en klaar… spelen maar!”

Wij vinden het altijd jammer om te horen als onze producten niet naar je wens zijn. Mocht dit toch het geval zijn kan je ze kosteloos retourneren. Wel zo fijn. Heb je vragen over retourneren of over je bestelling? Neem contact met ons op en wellicht kunnen we je op een persoonlijke manier verder helpen.

Kan ik de order wijzigen of annuleren?

Helaas kan je je bestelling niet wijzigen of annuleren na aankoop. Dit komt omdat wij direct na de bestelling van jouw ballenbak, speelmatje of tipitent gelijk aan de gang gaan met het verwerken van het bezorgingsproces. Wij zijn heel trots dat we mogen samen werken met onze bezorgdienst DHL. Door DHL is jouw pakket snel geleverd en zo kunnen jij en je kind eerder genieten van jullie ballenbak, speelmatje, tipitent of zitzak. Heb je vragen over je bestelling of gewoon in het algemeen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We vinden het altijd leuk om onze klanten te spreken en staan je daarom graag te woord!

Hoe wordt de ballenbak gemaakt?

Alle producten zijn hand in elkaar gezet, of dit nu een ballenbak, speelmatje, tipitent of zitzak is. De producten worden voornamelijk van katoen gemaakt in de fabriek. Zodra de productie klaar is, worden ze tijdelijk opgeslagen. Daar wachten ze op jouw bestelling en worden ze vervoerd door bezorgdienst DHL. Wij van Ballenbakje.nl vinden het belangrijk dat onze producten onder goede arbeidsvoorwaarden gemaakt worden. Daarom zijn wij zelf een kijkje gaan nemen om de omstandigheden te controleren. Wij zijn daarom ook trots om te mogen zeggen dat deze volledig aan de norm voldoen. Heb je vragen over hou je bestelling gemaakt wordt, of vind je het gewoon interessant om te weten? Neem gerust contact met ons op, of neem een kijkje naar deze video!

Hoe werken de producten?

Of je nu een ballenbak, speelmatje, tipitent of zitzak koopt, wil je natuurlijk weten hoe deze producten werken. Wij vanBallenbakje.nl hebben de producten zo ontworpen dat je alleen maar het product uit de doos hoeft te halen en je al klaar bent. Niemand staat toch te wachten op een lange gebruiksaanwijzing als je gewoon wilt genieten van je bestelling samen met jou kind. Daarom zeggen wij van Ballenbakje.nl ook altijd: “Doos open maken zonder mes, verpakking eruit en klaar… spelen maar!”

Alleen de ronde ballenbak mag je even 24 uur laten staan om de ronding uit te laten werken. Maar intussen kan er al flink gespeeld worden!

Heb je verder nog vragen omtrent je bestelling of ben je nieuwsgierig naar onze producten? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje naar deze video!

 

Ballenbak

Na het uitpakken van de ballenbak heeft de ballenbak 24 uur nodig om in de oorspronkelijke vorm te komen. Intussen kan er natuurlijk al flink gespeeld worden!

Speelset

De speelset komt kant en klaar binnen, maar wel in verschillende dozen. Daarom kan het voorkomen dat het ene deel van de speelset later binnenkomt als een ander deel. Als de set compleet is aangekomen, is het alleen een kwestie van uit de doos halen! Wij van Ballenbakje.nl zeggen dan ook altijd: “Doos openmaken zonder mes, verpakking eruit en klaar… spelen maar!”

Speelmat

De speelmat klap je eenvoudig uit en het spelen op de mat kan beginnen. De mat is ideaal voor onder of naast de ballenbak, of gewoon om een zachte en warme ondergrond te geven voor jou kind.

Tipi tent

De tipitent is ontworpen door de allerkleinste. Hij is eenvoudig in- en uit te klappen. Dit is natuurlijk leuk om samen met jou kind te doen. Hier leren ze niet alleen van maar ze zullen er ook zelfstandig van worden. Samen oefenen en op een duur zullen zij zelf de tipitent in- en uit elkaar zetten. Hoe tof is dat om als ouder je kind bezig te zien.

Zitzakken

De zitzak is perfect voor je kind om naast in uit te rusten, lekker een boekje in te lezen. Natuurlijk kan je de zitzak ook beklimmen als een grote berg, maar dat is natuurlijk zelf in te vullen. Vergeet niet het speelmatje te overwegen om samen met de zitzak aan te schaffen. Je wilt natuurlijk niet dat je kind zich bezeert door het vallen na het overwinnen van deze grote berg.

GRATIS verzending - voor alle bestellingen in Nederland en Belgie

Professionele en vriendeljke klantenservice - Wij van Ballenbakje staan elke dag voor jou klaar!

Een eenvoudige en veilige SSL betaalomgeving

100% tevredenheid garantie - Niet goed, geld terug en binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren